14 dagers åpen kjøp

Rask levering

KEP Cromo Textile

6199,00 kr

Kep Cromo Textile med ton-i-ton-farget grind og ramme i chrom.

KEP ridehjelmer er produsert med fokus på sikkerhet og design.

Hjelmene regnes som blant de sikreste ridehjelmene i verden, da de innehar godkjenninger for samtlige markeder i verden, inkludert Storbritannia som har de strengeste kravene til sikkerhetshjelmer.

Et innlegg følger med hjelmen.

Godkjent etter gjeldende standard; VG1.

Normal leveringstid dersom varen ikke er på lager: 7-21 dager.

OBS! Hjelmer byttes desverre ikke pga sikkerhet. Det er viktig for oss at alle hjelmer som kommer fra oss er i orden når du får den. Vi må derfor kunne garantere at hjelmen ikke har vært i bakken, og tar derfor ikke hjelmer i retur. Dette er kun for din personlige sikkerhet.

Hjelmenes levetid avhenger av forskjellige degenerative faktorer, inkludert temperaturendring, mengde eksponering for direkte sollys og intensiteten av bruken.
Det er viktig å sjekke hjelmen ofte for å sikre at det ikke er noen skader, for eksempel sprekker, løsrevne deler, deformasjoner, avskalling eller fargeforandringer som kan indikere betydelig skader på hjelmen.
Uansett tegn på forverring, anbefales det å bytte ut hjelmen etter 5 år, fordi beskyttelseskapasiteten reduseres over tid på grunn av aldring av materialer. Dette er anbefalt for at du som rytter skal være sikker på at hjelmen er i god stand, og at du til en hvær tid har en sikker hjelm.

Den nøyaktige alderen på hjelmen er angitt på innsiden, under foringen, på en plate (ikke under noen omstendigheter å fjerne) som inneholder all spesifikk informasjon for hver hjelm, inkludert produksjonsdato.

Produktnummer: 11943 Kategorier: ,